ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da Fethullahçı 3 kişi gözaltına alındı

Karşıyaka’da Fethullahçı 3 kişi gözaltına alındı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Fethullahçı 3 kişi gözaltına alındı

Karşıyaka’da iddiaya göre kurban bayramı öncesi toplanan paraları kasa tabir edilen görevliye vermek için toplanacakları ileri sürülen Fethullahçı Terör Örgütü üyesi 3 kişi gözaltına alındı.

Karşıyaka'da, mütevelli heyetinin kurban bayramı öncesi toplanan kurban paraları ve himmetleri kasa tabir edilen görevliye aktarmak için toplanacakları bilgisini alan polis ekipleri harekete geçti. Toplantıya katıldığı iddia edilen Fethullahçı Terör Örgütü üyeleri A.C, M.B ve Ç.M.G. polis ekiplerince gözaltına alındı. Polis, yakalanan şüphelilerin ev ve araçlarında yaptıkları aramalarda çok sayıda döküman, himmet listeleri ve dijital delillere el koydu. Gözaltına alınan zanlılar Terörle Mücadele Şubesine götürüldü. Öte yandan olaya adı karışan bir kişinin arandığı bildirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka salon projesini hazırladı
Sonraki Haber Karşıyaka’da silah ticareti yapan 2 kişi tutuklandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?