ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da faytoncu tacizciyi uyardı kalbinden bıçaklandı...

Karşıyaka'da faytoncu tacizciyi uyardı kalbinden bıçaklandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da faytoncu tacizciyi uyardı kalbinden bıçaklandı...

Karşıyaka'da faytonculuk yapan 35 yaşındaki Engin Kırmacı, iddiaya göre aldığı uyuşturucunun etkisiyle çevredekileri rahatsız eden C.Y. tarafından kalbinden bıçaklandı.

Ağır yaralanan Kırmacı kaldırıldığı hastanede öldü, katil zanlısı C.Y. ile yanındaki arkadaşı gözaltına alındı. C.Y.'nin kısa süre önce denetimli serbestlikten yararlanıp cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Olay, Karşıyaka İskelesi yakınlarında dün saat 20.45 sıralarında meydana geldi. Faytonculuk yapan evli ve bir çocuk babası Engin Kırmacı, müşteri beklediği sırada, kendini ve çevredekileri rahatsız ettiği ileri sürülen 23 yaşındaki C.Y. ile arkadaşı A.Ö.'yü uyardı. Uyuşturucu kullandığı belirtilen C.Y.'nin rahatsızlık veren tavırları devam edince, Kırmacı iddiaya göre C.Y.'yi kolundan tutup uzaklaştırmak istedi. Tam burada, C.Y., yanındaki bıçakla Kırmacı'yı kalbinden yaraladı. Ağır yaralanan Kırmacı ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Kırmacı, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kırmacı'nın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis ekipleri, C.Y. ile arkadaşı A.Ö.'yü kısa sürede yakaladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka sosyal sorumlulukta da şampiyon...
Sonraki Haber Dumlupınar: Hedef belli, süper lig...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?