ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka’da Engelsiz Dans Okulu çalışmalarına başladı

Karşıyaka’da Engelsiz Dans Okulu çalışmalarına başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Engelsiz Dans Okulu çalışmalarına başladı

Karşıyaka Sanat Derneği tarafından engellilere yönelik açılan ve bir sosyal sorumluluk projesi olan “Engelsiz Dans Okulu” çalışmalarına Bostanlı'da başladı.

Derneğin merkezi Bostanlı Gode Cengiz Tesislerinde bugün ilk kez çalışma yapan “Karşıyaka Engelsiz Dans Okulu”nda grupların 5-6 kişi ile sınırlandırıldığını ifade eden engelsiz dans konusunda eğitimi bulunan tecrübeli dans eğitmeni Uğur  Abacıoğlu, “herşey harika olacak” dedi.
İlk dersten son derece mutlu ayrıldıklarını ifade eden Karşıyaka Sanat Derneği Engelsiz Dans Okulu yöneticisi Moris Karmona, “Çalışmalarımızı ilk grupta başlattık. Ben de katılmaktan gurur duydum. Uğur hoca ile uzun zamandır çalışmak istiyordum. Bu şansı yakaladığım için sevinçliyim. Hemen bu imkanı tanıyan başkanımız Avni Erboy'a çok teşekkür ederim. Dans okulunda ilk etap zeybek ve Ege Dansları öğreneceğiz. Daha sonra istenen dansları en iyi şekilde oynamak için öğreneceğiz. Bu dansları öğretecek olan eğitmenimiz çok tecrübeli ve otizmlilere yönelik çalışmalarıyla da takdir toplamıştı. İyi bir ekip oluşturacağımıza eminim.  Çalışmalarımız perşembe günü saat 14.00 de başlayacak. Tüm engelsiz arkadaşlarımızı dans okulumuza bekliyorum. Arkadaşlar veya velileri 0 544 7351912 numaralı telefondan da ayrıntılı bilgi alabilirler” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı'dan 1000 öğrenciye beslenme desteği
Sonraki Haber Karşıyakalı Metehan Milli Takım'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?