ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da emekli polisin ölümü süpheli bulundu

Karşıyaka'da emekli polisin ölümü süpheli bulundu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da emekli polisin ölümü süpheli bulundu

Karşıyaka'da rahatsızlığı nedeniyle gözlerinin görmediği ve yatalak olduğu belirtilen emekli polis memuru 71 yaşındaki Yalçın Kaya Yenici ölü bulundu. Yüzünde çizikler bulunan Yenici'nin eşinin olayla ilgili ifadesine başvurulduğu belirtildi.

İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri 71 yaşındaki emekli polis memuru Yalçın Kaya Yenici’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Darp edildiğinden şüphelenilen Yenice’nin vücudunda morluklar gören sağlık ekipleri, durumu polise bildirdi. Yatalak hasta olduğu ve rahatsızlığı nedeniyle de bir süre önce görme yetisini kaybettiği öğrenilen Yalçın Kaya Yenici'nin eşi Malike Yenici'yi (66) ifadesi için İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürdü. Polis ekipleri, cinayet şüphesi nedeniyle soruşturmayı derinleştirdi. Olayın Yenici'nin eşinin ifadesinin ardından yürütülecek soruşmayla netlik kazanacağı kaydedildi.
Olay yerindeki incelemenin ardından yaşlı adamın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir Davası Anayasa Mahkemesi’ne taşınıyor
Sonraki Haber Karşıyaka İstasyonu İnşaat duvarı yıkıldı!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?