ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da eksik kalmadı

Karşıyaka'da eksik kalmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da eksik kalmadı

Son 5 haftaya Play-Off hattının 5 puan gerisinde giren Karşıyaka'ya, takımda henüz ilk yarıda sezonu kapatan Burak dışında sakat ve cezalı futbolcunun kalmaması az da olsa moral oldu.

Haftalardır sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalan Anıl ve Özgür'ün iyileşerek Batman Petrolspor sınavında yeşil sahalara döndüğü Kaf-Kaf'ta Fatih'in cezası da bitti.

Ligde ilk yarının son haftalarında takımdaki koronavirüs vakaları, ikinci yarıda ise sakatlık ve cezalarla boğuşan yeşil-kırmızılı ekip, aylar sonra ilk kez tam kadro çalışıyor. Grupta 8 Nisan Perşembe günü Play-Off hattındaki güçlü rakiplerinden İçel İdmanyurdu'na konuk olacak Karşıyaka, deplasmandaki 6 maçlık galibiyet hasretine son vermeye çalışacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka erteleme olmazsa gençlerle maça çıkacak
Sonraki Haber Bornova’da encümen ve komisyon üyeleri belirlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?