ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da eğlence dolu Ramazan

Karşıyaka’da eğlence dolu Ramazan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da eğlence dolu Ramazan

Yıl boyunca düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle dikkat çeken Karşıyaka Belediyesi, Ramazan ayında da dolu dolu eğlence programları hazırladı.

Hemen her gece, farklı mahallelerde gerçekleştirilen geleneksel eğlence programları, Karşıyakalıların büyük beğenisini kazandı.

Ramazan Ayının geleneksel kültürünü yaşatmak ve gelecek kuşaklara taşımak isteyen Karşıyaka Belediyesi, ay boyunca farklı mahallelerde sergilenmek üzere Geleneksel Ramazan Eğlenceleri hazırladı. ‘Mobil Eğlence' aracıyla etkinlikleri Karşıyakalıların ayağına getiren belediye, her gece farklı bir mahallede, birbirinden renkli gösterilerle Karşıyakalılara keyifli anlar yaşatıyor.

Etkinliklerde; illüzyon gösterisi yapılıyor, Orta Oyunu sergileniyor, Nasrettin Hoca hikayeleri ile, Davullu Manici'den Ramazan’a özel maniler anlatılıyor. Canlı performansla sergilenen Hacivat ve Karagöz oyunu ise izleyenlerden büyük alkış alıyor.

Karşıyaka Belediyesi tarafından Ramazan Eğlenceleri için hazırlanan 'mobil eğlence' aracı, ay boyunca Karşıyakalılara doyumsuz gösteriler sunmaya devam edecek. Hemen her gece farklı bir mahallede devam eden ramazan eğlenceleri ay boyunca Karşıyakalılarla buluşacak. Gösteriler 21.30’da başlayacak.

ETKİNLİK PROGRAMI:

2 Temmuz- Şemikler Mahallesi Ahmet Piriştina Kültür Merkezi Yanı 

3 Temmuz- Latife Hanım Mahallesi 

6 Temmuz- Bahçelievler Mahallesi Katlı Pazar Yeri Yanı

7 Temmuz- Aksoy Mahallesi Metro Yanı 

9 Temmuz- Bahariye Mahallesi Zübeyde Hanım Parkı 

10 Temmuz- Tuna Mahallesi Muhtarlık Önü 

13 Temmuz- Alaybey Mahallesi Tersane Kafe Önü 

14 Temmuz- Bahariye Mahallesi Karşıyaka Sevgi Evleri Çocuk Yuvası

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZBAN'ın tren setleri büyük beğeni topladı
Sonraki Haber Hastalıklara karşı koyan organ: timüs bezi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?