ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Dinçel'e güvenoyu

Karşıyaka'da Dinçel'e güvenoyu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Dinçel'e güvenoyu

Karbel Karaköprü Belediyespor'a 4-2 mağlup olarak Play-Off hattından çıkan Karşıyaka'da yönetim teknik direktör Selahaddin Dinçel'le toplantı yaptı.

Deplasmandaki Şile Yıldızspor mağlubiyetinin ardından futbolcularla görüşen, Karaköprü yenilgisi sonrası bu kez Dinçel'le bir araya gelen Başkan Turgay Büyükkarcı, tecrübeli teknik adama güvenoyu verdi. Karşıyaka'ya imza atmadan önce aynı grupta son 4 sezonda çalıştırdığı 3 takımı 2'nci Lig'e taşıyan Selahaddin Dinçel, yeşil-kırmızılılarda şimdiye kadar 9 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı.

Selahaddin Dinçel yönetiminde son 3 iç saha maçını kazanan Karşıyaka, deplasmanlardaki 4 maçı 2 beraberlik, 2 yenilgiyle geçti. Seri galibiyete hasret kalan Kaf-Kaf, 9 maçın 6'sında puan kaybetti.

Tecrübeli teknik adam sosyal medyada taraftarlar tarafından kadro tercihleri ve özellikle son Karaköprü maçında Ali Say, Mustafa Durgun, Recep gibi isimleri kafileye almaması gibi nedenlerle eleştirilmişti. Ligde bu hafta Türk futbolunun köklü kulüplerinden Eskişehirspor'u yeniden çıkışa geçme hedefiyle ağırlayacak Karşıyaka'nın maçı akşam saatlerine alma talebi konuk ekipten deplasman organizasyonunun daha önce yapıldığı gerekçesiyle kabul görmedi.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı'ndaki karşılaşma 18 Mart Cumartesi günü saat 14.00'te oynanacak. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Eskişehirspor transfer yasağını devre arasında açtı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Gençlik Belediyesi meclis üyeliği kura çekimi 25 Mart’ta
Sonraki Haber Neden olmasın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?