ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da denetlemeler etkisini gösterdi...

Karşıyaka'da denetlemeler etkisini gösterdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da denetlemeler etkisini gösterdi...

Dünyayı saran korona virüs salgınına karşı önleme konusunda Karşıyaka'da alınan sıkı denetimler kısa zamanda etkisini gösterdi.

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin saha çalışmalarını 7/24 sürdürmesi ve korona virüs tedbirlerini yeterli şekilde anlatarak, tedbirlerin alınması konusunda taviz vermemeleri sonuçlarını gösterdi. Süpermarketler başta olmak üzere gıda satan tüm işletmeler kurallar çerçevesinde önlemlerini aldı.
Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Emetli, çalışmalara aralıksız devam ettiklerini, önlemler alınıyor diye gevşemenin söz konusu olmadığını ifade ederek, "Ekiplerimizin her zamankinden daha fazla ciddiyet ve dikkatle saha çalışmaları ve denetimleri sürmektedir. Esnaflarımız ve işletme sahipleriyle çalışanlarının kurallara büyük ölçüde uyması bizi son derece mutlu etti. Kurallara uymayanların da uyması konusunda hem sözlü, hem de cezai işlemleri sürdürmeye kararlıyız. Kurallara uyanlara da teşekkür ederiz. Her şey sağlığımız için" dedi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka bu sezon son 15 dakikaları seviyor...
Sonraki Haber Cenk Özbey: Futbolu çok özledim...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?