ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da binlerce öğrenci aynı anda ellerini yıkadı

Karşıyaka'da binlerce öğrenci aynı anda ellerini yıkadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da binlerce öğrenci aynı anda ellerini yıkadı

Karşıyaka Sağlıklı Yaşam Kulübü öncülüğünde okullardaki binlerce öğrenci bulaşıcı hastalıklardan korumaya dikkat çekmek için ellerini yıkadı.

Karşıyaka Sağlıklı Yaşam Kulübü, Sağlıklı yaşam bilincine sahip yeni nesiller yetişmesine ve hastalıkların önlenmesi amacı ile geliştirilen sosyal sorumluluk projesi olarak 3 yıl önce Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde kurulmuştu.

Türkiye’de ilk olarak bilinen Karşıyaka Sağlıklı Yaşam Kulübü Karşıyaka’daki 76 okul, 249 kulüp öğretmeni ve 3774 kulüp öğrencisi ile sağlıklı yaşam konusunda farkındalık yaratmak için 3 yıldır çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Karşıyaka Sağlıklı Yaşam Kulübü, Karşıyaka’daki tüm okullarda, son zamanlarda artan grip gibi bulaşıcı hastalıklardan korunmada el yıkamanın önemini belirtmek amacı ile “El Yıkama Etkinliği” ile ellerini sabunla yıkadı.

Karşıyaka Şair Eşref İlkokulu’nda start verilen etkinliğe, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Ayar,  Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden Şube Müdürü Dr. Nesrin Gedik, Diş Hekimi Bilgin Aytimur ve Sağlıklı Yaşam Kulübü’nde görevli İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli ile Şair Eşref İlkokulu Eğitim Yöneticisi Hüsnü Dinçer ve okulda görevli öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bütün okullarda olduğu gibi Karşıyaka Mavişehir İlkokulu’nda da öğrencilerin “El Yıkama Etkinliği”ne öğrencilerin yanı sıra okul yönetici ve öğretmenlerinin yanı sıra öğrenci velileri de destek verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Adana Demirspor karşısında taraftarına güveniyor
Sonraki Haber Yeterlilik belgesi olmayanlar tehlikeli işlerde çalışamayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?