ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da bıçaklı kavgada 1 ölü

Karşıyaka'da bıçaklı kavgada 1 ölü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da bıçaklı kavgada 1 ölü

Karşıyaka'da, iki kişinin arasında çıkan bıçaklı kavgada 18 yaşındaki B.Ç yaşamını yitirdi.

Olay, saat 23.00 sıralarında Karşıyaka ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, B.Ç. ile B.A. arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. İkili arasındaki gerginliğin artması sonucu, tartışma bıçaklı kavgaya döndü. Olayda, B.A. darp sonucu yaralanırken, B.Ç ise vücuduna isabet eden bıçak darbeleriyle yaralandı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan B.Ç'yi ambulansa alarak özel bir hastaneye sevk etti. Burada tedaviye alınan B.Ç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan, darp sonucu yaralanan B.A. ise önce İzmir Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, daha sonra da Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Şüpheli B.A.'nın hastanedeki tedavisi sürerken, tedavisinin ardından emniyete götürüleceği öğrenildi. Olayda yaşamını yitiren B.Ç'nin cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka gol oldu yağdı...
Sonraki Haber Aradığını bilmeyen, bulduğunu anlayamaz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?