ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da bayat ekmekler toplanıyor

Karşıyaka’da bayat ekmekler toplanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da bayat ekmekler toplanıyor

Karşıyaka Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yepyeni bir geri dönüşüm çalışması başlatıldı. Fazla, bayat ekmeklerin değerlendirilmesini temel alan proje aracılığıyla vatandaşların evde tüketemedikleri ekmekler, belirli noktalara yerleştirilen bayat ekmek kutularında toplanacak.

Yerleştirilen kutularda biriken ekmekler Karşıyaka Belediyesi personellerince iki günde bir toplanacak. Toplanan ekmekler seçilerek besi çiftliklerine götürülecek. Böylelikle orada yaşayan hayvanlar için de beslenme desteği sağlanacak. Yapılacak olan uygulama ile fazla ekmeklerin israfı ve çöpe gitmesi engellenecek. Kutuların kilitli olmaması sebebiyle isteyen vatandaşlar da kutudan ekmek alabilecek. Aynı zamanda vatandaşın sokak hayvanlarının beslenmesi için sokağa ya da çöp kenarlarına bıraktıkları bayat ekmeklerden oluşan çevre kirliliğinin de önüne geçilecek. Bayat Ekmek toplama kutuları şimdiye kadar; Atakent Muhtarlık yanı, Şemikler Pazar Yeri karşısı, Osman Bey Parkı, Karşıyaka Çarşı’nın da bulunduğu toplam 22 noktaya yerleştirildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabağlar’da moloz başvuruları da internetten
Sonraki Haber Çiğli’deki iki parkı CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka açacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?