ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da başkan Altuğ, Hurma ile gizlice görüştü...

Karşıyaka'da başkan Altuğ, Hurma ile gizlice görüştü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da başkan Altuğ, Hurma ile gizlice görüştü...

Yeni Asır’da Fatih Şendil imzasıyla yayınlanan habere göre, futbolda tüm yetkileri üzerine toplayan ve “teknik direktörü ben bulacağım” diyerek yönetimden yetki alan ve futbolda yeni bir yapılanma hazırlığında olan Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ ile ünlü sportif direktör Süleyman Hurma, İzmir'de bir araya geldi.

Yeni Asır’daki haber şöyle:
“Futbolu baştan aşağı dizayn edecek bir isim arayan yeşil-kırmızılılar da başkan Altuğ'un, Hurma ile görüşmelere başladığı ve taraftarlar arasında ufak pürüzlerin olduğu iddia edildi. Altuğ ve Hurma dün İzmir Swiss Otel'de özel bir görüşme yaptı. Uzun saatler süren görüşmede Karşıyaka'nın mevcut kadro yapısı ve ocak ayında bitecek transfer yasağının ardından nasıl takviyeler yapılacağının masaya yatırıldığı öğrenildi.
İzmir'de yapılan bu gizli görüşmede taraflar arasında ufak tefek pürüzler kaldı. Ünlü spor adamı Süleyman Hurma ve Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ'un görüşmelere devam etmesi bekleniyor. Üç yıllık yapılanma süresi sonunda Süper Lig'e çıkmak isteyen yeşil-kırmızılı kulüpte Hurma ve Altuğ'un takımın başına getirilmesi planlanan teknik adam konusunda uzun süre konuştuğu ve görüşülmek üzere bir kaç deneyimli teknik direktör ismi üzerinde anlaşmaya vardığı bildirildi.
Sadece Yeni Asır Gazetesi'nin görüntülediği görüşmede Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ ve Süleyman Hurma'nın aralarındaki pürüzleri çözmeleri halinde başarılı sportif direktörün imza atması bekleniyor.
Göreve gelmesi beklenen Hurma'nın sadece A Takım ile değil tüm alt yapı yapılanmasıyla da ilgilenmesi bekleniyor. Kayserispor'da uzun yıllar görev yapan ve bu kulüpte bulduğu genç oyuncuları yüksek bonservis bedeli ile satmasıyla kulübe büyük kazanç sağlamıştı.
Karşıyaka'da futbolun başına geçmesi beklenen Süleyman Hurma'nın kulüp Başkanı Mutlu Altuğ ile yaptığı görüşmede çalışacağı teknik adamı kendisinin belirleyeceği öğrenildi.
Hurma'nın yeşil-kırmızılı kulübe layık en iyi teknik adamı getirmek için düğmeye bastığı öğrenildi. 1964 Erzincan doğumlu Süleyman Hurma, Trabzonspor, Kayserispor, Erzurumspor ve Samsunspor gibi kulüplerde görev yaptı.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dualar Karşıyaka taraftarı Mert Cansıkan için...
Sonraki Haber Sakin Şehir'de Lavanta Şenliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?