ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da başkan Akpınar, muhtarlarla buluştu

Karşıyaka’da başkan Akpınar, muhtarlarla buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da başkan Akpınar, muhtarlarla buluştu

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Mahallelerdeki sorunları dinleyen Akpınar, seçimlerin ardından yapılan çalışmaları ve mevcut sorunlara ilişkin çözüm yöntemlerini anlattı.

Karşıyaka Belediyesi Kent AŞ Gondol Kafe'deki buluşmaya muhtarlar katıldı. Mahallelerdeki eksikler hakkında bilgi alan Başkan Akpınar, sorunları öncelik ve aciliyete göre sıraladıklarını ve zaman kaybetmeden çözüm ürettiklerini söyledi. Muhtarlar Masası'nın etkin bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini belirten Akpınar, geride kalan süreçte önemli bir yol kat ettiklerini, bundan sonra da tüm sorunları tek tek çözeceklerini dile getirdi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Muhtarlar benim en yakın danışmanlarım. Sizler sorunları tespit edeceksiniz, bizler çözeceğiz. İşbirliğini artırmak için Muhtarlar Masası'nı kurduk ve son derece verimli bir çalışma yürütüyoruz. Biz bir bütünüz ve 5 yıl boyunca aile gibi yaşayacağız. Çok önemli işler yapacağımızdan eminim. Çünkü Karşıyaka'da en iyisini yapmak zorundayız. Rutin işlerin dışına çıkıp hayal dünyamızı geliştirmeliyiz" dedi.
Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat ise "Sorunlarımızın tek tek çözülmesinden mutluluk duyuyoruz. Var olan eksiklerimizin de kısa sürede tamamlanacağına inanıyoruz. Muhtarlar Masası uygulamanız, diğer ilçelere de örnek olmaktadır. Yaptığınız her iyi işte size destek olacağız" diye konuştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Ekmeleddin İhsanoğlu birinci sırada çıktı
Sonraki Haber Su faturaları "Android sistemi" ile de ödenebilecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?