ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da Bahara Merhaba- Spor ve Dans Festivali düzenlendi

Karşıyaka'da Bahara Merhaba- Spor ve Dans Festivali düzenlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Bahara Merhaba- Spor ve Dans Festivali düzenlendi

Baharın gelişini çeşitli etkinliklerle kutlayan Karşıyaka Belediyesi, bu yıl ilk kez "Bahara Merhaba- Spor ve Dans Festivali" düzenledi. Hip Hop ve ritim gösterileri, akrobasi şovları ve bireysel performanslar sergilendi. Yüzlerce Karşıyakalı'nın takip ettiği etkinlikte toplam 120 kişi piste çıktı.

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Bahara Merhaba - Spor ve Dans Festivali renkli ve eğlenceli dakikalara sahne oldu. Gün boyu süren etkinliklerde, 120 dansçı ve sporcu, ekip ve bireysel olarak piste çıkarak performans sergiledi. Muharrem Candaş Spor Salonu'nda düzenlenen ve yüzlerce Karşıyakalı tarafından ilgiyle izlenen festivalde; Karşıyakalı Hip Hopçı Anıl Piyancı da sahne aldı.

Akrobasi, grafiti, hip hop, break dans, ritim ve capoeira şovları ile sokak sporları, Dj, ritim, beat box performansları sergilendi. Salonu dolduran ve dışarıdaki dev ekrandan festivali takip edenler keyif ve eğlence dolu bir gün geçirdi. Festivalin geleneksel hale getirileceği belirtildi. Hem sporcular hem de Karşıyakalılar, böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a teşekkür etti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Murşide Altınçubuk’lu kızlar potada finallere kaldı
Sonraki Haber Karşıyaka gol oldu yağdı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?