ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da ayın konuğu Erdoğan Toprak

Karşıyaka’da ayın konuğu Erdoğan Toprak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da ayın konuğu Erdoğan Toprak

Karşıyaka Belediyesi, geleneksel hale getirdiği “Ayın Konuğu” etkinliklerinde, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Prof. Dr. Emre Kongar ve Murat Karayalçın’ın ardından bu kez eski Devlet Bakanı ve CHP Milletvekili Erdoğan Toprak’ı ağırlayacak.

Karşıyaka Belediyesi’nin bilim, kültür ve sanat alanındaki prestij çalışmalarından olan ve büyük ilgi gören “Ayın Konuğu” etkinliği, 26 Mayıs 2016 Perşembe günü, Bostanlı’daki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde, saat 18.00’de başlayacak. Toprak; politika ve spor ilişkisi üzerinden Türkiye’deki güncel konuları katılımcılarla paylaşacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Sosyal belediyeciliğin ve toplumsal sorumluluğun gereklerini, hemşerilerimizle birlikte ve yaşamın her alanında yoğun biçimde yerine getiriyoruz. Bu çalışmalar, bilimden, estetikten ve düşünceden uzakta gerçekleştirilemez, algı ve farkındalık yaratılamaz. “Ayın Konuğu” etkinliklerimiz, çok seçkin ve dallarında uzman kişilerin katkısıyla, bilgi ve belge üretmeye yöneliktir. Karanlığa karşı verdiğimiz aydınlanma mücadelesinde, bizim kütüphanelerden, okullardan, kültür ve sanat mekanlarından başka cephemiz; bilimden, sanattan, düşünceden başka silahımız yoktur. Eşsiz siyaset, kent ve spor birikimiyle, eski bakanımız, milletvekilimiz Sayın Erdoğan Toprak’ı, değerli hemşerilerimizle buluşturacağız. Karşıyaka’dan hep güzel, anlamlı ve yaşamda karşılığı olan işler görecek, haberler işiteceksiniz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Organ bağışında iş birliği
Sonraki Haber Nergiz Çarşısı’nda çöp konteynerleri yenileniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?