ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da “Atletizmir Projesi” çalışmaları sürüyor...

Karşıyaka'da “Atletizmir Projesi” çalışmaları sürüyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da “Atletizmir Projesi” çalışmaları sürüyor...

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel koordinasyonluğunda oluşturulan “Atletizmir Projesi” çalışmaları devam ediyor.

2. toplantısını Şehit Ahmet Oruç Ortaokulu'nda okul müdürü Ayça Örenel ev sahipliğinde yapan komite, kararları bir kez daha gözden geçirdi. 
Toplantıda veri tabanlı  paylaşım platformu oluşturulmasın hızlandırılmasına, buı konuda paydaş kurum ve kuruluşlardan destek alınmasına karar verildi. Ayrıca kurumların veri tabanı ve ekibi oluşturulmasına, kurumların çalışmadaki beklentileri ve paylaşımları, Çocuk atletizmi ile ilgili bilimsel çalışmaların araştırılmasına ve toplanarak havuzda paylaşımı, anketler oluşturulması kararlaştırıldı.
Avrupa Spor Haftası etkinlikleri (23-30 eylül) düzenlenmesi konusunda alınan kararlar yeniden gözden geçirildi ve Sağlık Müdürlüğü bisiklet turu düzenlenmesi, güreş, dart, atletizm, tenis yarışmalarıyla sertifikalı eğitim seminerlerinin düzenlenmesi ve ayrıca da Huzur evinde faaliyetler yapılması konusunda da daha önce alınan kararın genişletilmesi ve daha fazla faaliyet yapılması ön görüldü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Muzaffer İzgü’nün adı Karşıyaka’da yaşayacak
Sonraki Haber Folkart, KSK'yi sözleşmeye uymaya davet etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Son Dakika Haberler

Vandallar

KSK'de seçim tarihi belli oldu

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?