ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka’da anlamlı etkinlik

Karşıyaka’da anlamlı etkinlik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da anlamlı etkinlik

Karşıyaka’da “Organ Bağışı” haftası nedeniyle Karşıyaka Sağlık Müdürlüğü tarafından bir etkinlik düzenlendi.

Karşıyaka Hükümet Konağı Bahçe’sinde toplumda organ bağışı konusunda farkındalık yaratmak, duyarlı vatandaşların organ bağışı yapmalarını sağlamak amacıyla yapılan etkinliğe Karşıyaka Devlet Hastanesi, İzmir İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Karşıyaka Toplum Sağlığı Merkezi KETEM (Kanser Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi) şubesi ile kanser tarama programları, Demirköprü Ağız ve Diş Sağlığı merkezi hizmetlerini tanıttığı bir stant ile destek verdi.

Organ bağış haftası nedeniyle 3-9 Kasım İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle birlikte Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü de 4,5,6 Kasım tarihlerinde Karşıyaka Konağı bahçesinde açılan stantlara Karşıyakalılar büyük ilgi gösterdi.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Muhdi Şavural, KASİAD Başkanı Osman Avcı, mahalle muhtarları stantları ziyaret ederek sağlık çalışanlarından bilgi alarak gösterdikleri gayretlerden dolayı çalışanlara teşekkür ettiler.

Organ bağışı standında organlarını bağışlayan vatandaşlara Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel organ bağış kartlarını verdi, duyarlılıklarından dolayı tebrik etti.

Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları Birliği üyesi dernekler,  Ege Makedon Göçmenleri Derneği, Karşıyaka Birliği Derneği ve Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı organ bağışına destek verdiler.

Cumartesi, Pazar günleri Bostanlı Kapalı Pazaryeri karşısındaki otoparkta kurulacak stantlar ile etkinlik devam edecek etkinlik, Cumartesi günü İzmir Wolkswagen Sevenler Derneği, Pazar günü İzmir Motorsikletliler Kulübü İnciraltı’ndan Bostanlı’ya kadar Organ Bağışına destek turu atacaklar ve Pazar günü Bostanlı rekreasyon alanındaki müzik dinletisi ile hafta sona erecek.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Saat Kulesi bu kez turuncu olacak...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden kedi evleri...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?