ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da Aile Eğitim Programı ilgi görüyor

Karşıyaka'da Aile Eğitim Programı ilgi görüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Aile Eğitim Programı ilgi görüyor

Karşıyaka Atakent Aysel-Salih Baysak Anaokulu ve Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile okul velilerine yönelik açılan 0-18 yaş AEP (Aile İçi Eğitim Programı ) ilgi görüyor.

AEP programına katılan velilerin katılım belgelerini Karşıyaka Atakent Aysel-Salih Baysak Anaokulu hayırseveri Aysel Baysak tarafından verildi.

Hayırsever Aysel Baysak, çocuğun sağlıklı yetişmesinde bilinçli ailelerin olmasından mutluluk duyduğunu belirterek,  okul yöneticilerine, programa katılan velilere ve kurs öğretmenine teşekkür etti.

Atakent Aysel Salih Baysak Ana Okulu’nda düzenlenen programa babalarında ilgili gösterdikleri dikkat çekti. AEP programına yılsonuna kadar yetmiş beş veli katılacak.

AEP (Aile İçi Eğitim Programı)

Aile Eğitim Programı Milli Eğitim Bakanlığı'nca aile içi iletişimi güçlendirmek ve çocuğun gelişimini desteklemek amacı ile hazırlandı. Program 14 hafta boyunca anne-baba veya çocuğa bakım verenlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Aile eğitimleri: Topluma uyumlu, mutlu, öz güveni gelişmiş sağlıklı bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ekonomi Bakan Yardımcısı, EİB'nin konuğu oldu
Sonraki Haber İFK Hentbolda Türkiye şampiyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?