ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da ağır hasarlı bina yanındaki binanın üstüne çöktü

Karşıyaka'da ağır hasarlı bina yanındaki binanın üstüne çöktü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da ağır hasarlı bina yanındaki binanın üstüne çöktü

6,6 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı olduğu için Şemikler'de yıkım kararı verilen 8 katlı bina, çalışmalar sırasında yanındaki 4 katlı binanın üzerine çöktü.

Şemikler Mahallesi'nde yıkımına başlanan Dostluk Sitesi'ndeki bir blokta, çalışmalar bugün de devam etti. Yetkililer, yıkım öncesi binanın yanındaki Nafi Cemal Apartmanı'nı olumsuzluk yaşanmaması adına tedbir amaçlı tahliye etti. Daha sonra yıkımına başlanan 8 katlı blok, çalışmalar sırasında tamamen yıkıldı. Bu sırada bina, tahliye edilen söz konusu apartmanın üzerine çöktü. Nafi Cemal Apartmanı ise hasar aldı. Bir kepçe göcük altında kalırken, ölen veya yaralanan olmadı. Ağır hasar alan bina Karşıyaka Belediyesi tarafından mühürlendi.
Ekiplerin önceden geniş güvenlik önlemleri almaları sayesinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirilirken, evlerine girmelerine izin verilmeyen bina sakinleri, olayın ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından misafirhanelere alındı.
Olayda evi hasar görenler, yıkımı gerçekleştiren firmanın kusurlu olduğunu iddia etti.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 2 İnanılmaz 0 Üzgün 2 Kızgın 2
Önceki Haber Kaf Kaf'a belediye başkanından moral yemeği
Sonraki Haber Başkan Tugay'dan bina yıkımında yaşanan olayla ilgili açıklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?