ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da 3 istifa...

Karşıyaka'da 3 istifa...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 3 istifa...

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan üç yönetici istifa etti.

Ali Erten başkanlığındaki Karşıyaka Yönetim Kurulu'ndan 3 yönetici istifa etti. Yönetim Kurulu'nda Genel Muhasip olarak görev yapan Cafer Aralı, idari işler üyesi  Ziyanur Hasbay'ın ardından yönetim kurulu'nun en genç üyelerinden olan ve yönetimdeki kısa döneminde yaptığı başarılı sosyal sorumluluk projeleriyle gündeme gelen Feruz Bozaslan görevlerinden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiler.
Aralı ve Hasbay'ın resmi sitedeki yönetim tablosunda istifaları yazılırken, Boaslan kendi facebook sayfasından istifasını şöyle duyurdu:
"Sevgili dostlar büyüklerim arkadaşlarım kardeşlerim Karşıyaka Spor Kulubunde 2 aydır sosyal projeler sorumlusu yonetici olarak gorev yapmaktaydim son günlerde cevremdeki arkadaslarım ve büyüklerimden kulübümüzle ilgili cesitli sorular geliyor bunun uzerine bende açıklama yapma Gereği duydum bu 2 aylik surecte güzel birliktelikler yaşadık yesil kirmizinin verdigi gucle 84 yasındaki ahmet amcamızı basket final maçımızda tribünde misafir etmenin güzelliği beni cok duygulandirdi... Herseyden once Taraftarımızın önemini vurguladığımız bu surecte kaza geçiren yiğit kardeşimizi ve basına tas gelmesi sonucu yaralanan Gökhan kardesimizi ziyaret etmemiz bana ne kadar güzel bir camianin icinde oldugumu hissettirdi karsiyakanin sembol isimlerinden turk futboluna buyuk emekleri olan baba cevat Cevat gök'u vefa ziyareti organizasyonu beni hem heyecanlandırdı aynı zamanda bir o kadar da onurlandirdi. 28 yıl sonra gelen sampiyonlugun 50.000'den fazla karsiyakalinin Katıldığı organizasyonun bir parcasi olmak,bu tarihi kutlama görüntülerinin İspanya'ya Eurolig heyetine sunulmasi ayrı bir onur Karşıyakamız icin.
Boyle kutsal bir gorevi bana layik goren Büyüklerime ve değerli kongre Üyelerine teşekkürü bir borç bilirim. Altan Ecevit,Dinçer Kale,Mithat Kanarya gibi dostlarımla çıktığım bu yolda bundan sonraki surecte yonetici olarak degil taraftar olarak yeşilkirmizi Sevdanın yanında olacağımı belirtir kulup ile ilgili alinan bundan sonraki kararlarda bir sorumluluğumun olmadığımı dile getirmek isterim. Yaklaşık 10 Gün once karsiyaka spor kulubundeki görevimden istifa etmiştim fakat Başkanımıza saygımızdan dolayi kendisinin Amerika'dan gelmesini beklemiştik
bugun itibariyle kuluple ilişkim taraftar olmanın dışında kalmamistir
Eurolig ve ligde güzel bir sezon geçirmemiz dileğimle
Sevgi ve saygılarımla"

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gözaltına alınan PKK zanlıları serbest
Sonraki Haber Çim kaplama çöp kutuları çok beğenildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?