ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da 25 litre sahte içki ele geçirildi

Karşıyaka'da 25 litre sahte içki ele geçirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 25 litre sahte içki ele geçirildi

Yeni yıl öncesi alkollü içecek satan mekanlara yönelik denetimlerini sıklaştıran Karşıyaka Belediyesi, emniyet birimleriyle ortak yapılan operasyonda yaklaşık 25 litre sahte içki ele geçirdi. Ürünlere el konularak, işletme sahipleri hakkında yasal işlem başlatıldı. Başkan Akpınar "Halk sağlığını tehlikeye atanlara göz açtırmayacağız" dedi.

Halk sağlığını tehlikeye sokacak ürünlere ve satıcılarına yönelik denetimlerini sıklaştıran Karşıyaka Belediyesi, zehir tacirlerine yine göz açtırmadı. Yeni yıl kutlamaları öncesi, alkol satan mekanlara ve tekel bayilerine yönelik operasyon gerçekleştirildi. Bahriye Üçok, Atakent ve Şemikler bölgelerinde yapılan denetimlere Karşıyaka Belediyesi Zabıta ve Ruhsat birimleri, Emniyet yetkilileri ve Vergi Denetim Uzmanları katıldı.

Onlarca dükkana yönelik gerçekleştirilen çalışmada 25 litre sahte içki ele geçirildi. Halk sağlığını tehlikeye atacak olan ürünlere el konulurken, işletme sahipleri hakkında yasal işlem başlatıldı. Denetimlerin aralıksız olarak süreceği belirtildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “İnsan sağlığını tehlikeye atacak her türlü girişimin karşısındayız. Halkın sağlığını korumak için titizlikle çalışıyoruz. Her ihbarı uzman ekiplerimizce değerlendirip yasal olarak yapılması gerekenleri yapmaya devam edeceğiz. Emniyet ile işbirliği halinde; sahte içki satarak, vatandaşlarımızın canına kasteden ‘zehir’ tacirlerine yönelik denetimlerimiz sürecek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büfe çalışanı katiline müebbet hapis!
Sonraki Haber Pilates ve zumba kursları başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?