ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da 2014 yılında 3 bin nikâh kıyıldı, 5 bin bebek doğdu

Karşıyaka'da 2014 yılında 3 bin nikâh kıyıldı, 5 bin bebek doğdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 2014 yılında 3 bin nikâh kıyıldı, 5 bin bebek doğdu

Karşıyaka Belediyesi 2014 yılında 3 bin çiftin nikahının kıyıldığını, Karşıyaka'da 5 bin bebeğin dünyaya geldiğini açıkladı.

Karşıyaka Nikâh Sarayı’nda mutluluğa “evet” diyen her bir çift için Zübeyde Hanım Mahallesi’nde kurulan "Mutluluk Ormanı"na fidan dikildiğini açıklayan Karşıyaka Belediyesi yetkililer, çiftlere, ahşap plaket ve nazar boncuğu da hediye edildiğini söyledi. Yeni yılda ise, evlilik kararı alan çiftlere "Evlilik Öncesi Eğitim Programı" verileceği de belirtildi.
Yıl içinde 3 bin çift dünya evine girmenin sevincini yakalarken, 5 bin aile de bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. Karşıyaka Belediyesi'nden yapılan aöçıklamaya göre, yeni doğan bebeklerin, minik aile fertlerinin her birine; albüm, bebek bezi, biberon ve hijyen malzemeleri hediye ederek, aile bütçelerine küçük de olsa katkı sunuldu.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Yeni evlenen çiftlerimize ve Karşıyakamızın yeni doğan bireylerine ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyorum. Hizmetlerimizle her zaman onların yanında olacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı-Üçkuyular Arabalı Vapur seferleri iptal edildi
Sonraki Haber Bucaspor, Karşıyaka'ya borcu için ihtarname çekti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?