ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da 1 Mayıs'ta latin rüzgarı esti

Karşıyaka'da 1 Mayıs'ta latin rüzgarı esti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 1 Mayıs'ta latin rüzgarı esti

Karşıyaka Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü muhteşem bir konserle kutladı. Kübalı müzisyenlerden oluşan Ensemble Cubafonica’nın sahne aldığı gecede 'latin rüzgarları' esti. Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu tıklım tıklım dolarken, Başkan Akpınar "Vatandaşlarımızın birlik, beraberlik içindeki coşkusunun tüm dünyaya hakim olmasını arzuluyoruz” dedi.

Küba ve Latin müziklerinin en iyi temsilcilerinden oluşan Ensemble Cubafonica grubu iki sürpriz ile izleyenlerin karşısına çıktı. Ülkelerine özgün müziklerle tüm dünyanın dört bir köşesinde konserler veren grup, Karşıyaka’daki 1 Mayıs konserine İzmir Marşı ile başladı. Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran Karşıyakalılar İzmir Marşı’nı sanatçılarla birlikte söyleyip coşkuya ortak oldu. Sanatçılar, performansları ile büyük beğeni topladı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Bu coşku ve dostluğun tüm dünyayı sarmasını diliyorum. Kentimize gelen sanatçıların performansı hepimizi büyüledi. Bu güzel konser için kendilerine yürekten teşekkür ediyorum. Emekten ve dayanışmadan yana olmaya, 1 Mayıs'ları hep coşku içinde kutlamaya devam edeceğiz" dedi.

Konsere katılan Küba Türkiye Büyükelçisi Alberto Gonzalez Casals da barış ve dostluk mesajları vererek “Barışın tüm dünyada hakim olmasını istiyorum” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de doktoru tehdit eden gence, ibretlik ceza
Sonraki Haber Karşıyaka'da futbolcular ihtarname göndermeye başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?