ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka, Zübeyde Anne'yi unutmadı

Karşıyaka, Zübeyde Anne'yi unutmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Zübeyde Anne'yi unutmadı

Anneler Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutlayan Karşıyaka Belediyesi, Atatürk'ün, Karşıyakalılara en büyük emaneti olan Zübeyde Anne'yi de unutmadı. Anıt Mezar başında düzenlenen törende "Atamıza ve Anamıza sonsuza kadar sahip çıkacağız" mesajı verildi.

Törene, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Müyesser Özuslu, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, siyasi partilerin ilçe kadın kolları başkan ve yöneticileri, Türk Anneler Derneği ve Türk Kadınlar Birliği yöneticileri ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyeleri katıldı. Törene ayrıca Ankara’da kurulan Zübeyde Hanım Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Canan Kumbasar ve dernek üyeleri de katıldı. 

Törende konuşan Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Müyesser Özuslu “Bugün çok önemli bir annenin huzurunda buluştuk. O anne ki  ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü dünyaya getirdi” dedi. Özuslu konuşmasını Nazım Hikmet’in şiiriyle sürdürdü, “Annelere kıymayın efendiler” diyerek yaşanan terör olaylarını lanetledi.

Türkegül Kocaoğlu da konuşmasında “Biz Türk annelerinin aklına anne denilince ilk önce  Zübeyde Ana geliyor. Atatürk bizlere 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' u vasiyet etti. Ne yazık ki coğrafyamızda sürekli canlar ölüyor, anneler ağlıyor. Çocuklarımızın sevgi içinde büyümesini istiyoruz” dedi.  

Türk Anneler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Feyza Işıklı da konuşmasında Anneler Günü’nün tüm dünyaya mutluluk ve barış getirmesini diledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Onkoloji'de ''sağlık turizmi'' dönemi
Sonraki Haber Karşıyaka, Kayseri Erciyesspor'u ağırlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?