ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Yönetim Kurulu toplanıyor

Karşıyaka Yönetim Kurulu toplanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Yönetim Kurulu toplanıyor

Olağanüstü genel kurul sonrası başkan Mutlu Altuğ'un kendi işiyle ilgili olarak yurt dışı ve yurt içi seyahatleri nedeniyle yapılamayan ilk yönetim kurulu toplantısı bugün yapılacak.

Karşıyaka'ya dönen ve yönetim kurulu üyelerini bugün toplayacak olan başkan Mutlu Altuğ'un bulunmadığı süre içindeki gelişmeler hakkında bilgi alacağı ve basketbol, futbol, voleybol, tenis şube başkanlarıyla yönetim kurulu görevlerinin belirleneceği belirtildi.
Toplantıya Bursa'daki Türkiye Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası finalleri nedeniyle toplantıya katılamayacak olan Serkan Ergüven'in voleybol şube, Süleyman Serdar Işıldar'ın basketbol, Mete Yazıcı'nın futbol, Talat Dülge'nin tenis şube başkanı olması kesin gözüyle bakılıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mete Yazıcı: Yaşar Holding’in ataması değilim
Sonraki Haber Çeşme’de kupalar sahiplerini buldu…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?