ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka yine PFDK'de...

Karşıyaka yine PFDK'de...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka yine PFDK'de...

KarşıyakaProfesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedildi. Karşıyaka kötü ve çirkin tezahürattan disipline verildi.

Karşıyaka'nın yanı sıra Bucaspor ve Göztepe'de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedildi.
PTT 1. Lig'de 10 Nisan Cuma günü oynanan olaylı Bucaspor-Karşıyaka derbisi sonrası ev sahibi sarı-lacivertliler, saha olayları ve çirkin tezahürat, Karşıyaka ise kötü ve çirkin tezahürattan disipline verildi. Derbinin son dakikasında sahaya girmeye çalışan Bucasporlular, koltukları kırıp oyun alanına atmış, stat dışından atılan bir taş nedeniyle kale arkası tribünde Gökhan Görücüoğlu adlı bir Karşıyaka taraftarı yaralanmıştı. Göztepe ise 2. Lig Kırmızı Grup'taki Kocaeli Birlikspor deplasmanında taraftarın yaptığı kötü ve çirkin tezahürat yüzünden PFDK'lık oldu. Sportif Direktör Bülent Ataman da maçtaki hakareti yüzünden savunma verecek. TFF Hukuk Müşavirliği, Menemen Belediyespor'u talimatlere aykırı hareketten, Çine Madranspor ve Bergama Belediyespor'u ise çirkin ve kötü tezahürattan PFDK'ya sevketti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı futbolculardan "Geçmiş olsun" ziyareti..
Sonraki Haber 1000 TL. verecek 1000 Karşıyakalı 65'e yükseldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?