ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka-Yaşar Holding zirvesi...

Karşıyaka-Yaşar Holding zirvesi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka-Yaşar Holding zirvesi...

Karşıyaka Spor Kulübü başkan ve yöneticileri, basketbolda bütçe artırımı ve futbola daha fazla destek için Yaşar Holding’de görüşme yaptı.

Yaşar Holding’de yapılan görüşmeye Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar, Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, Basketbol Şube Başkanı Serdar Işıldar ve Serhat Bayülken katıldı. Basketbolda eski oyuncularına 2,5 milyon TL'ye yakın kesinleşmiş borcu nedeniyle transfer yapması yasak olan Karşıyaka'da yönetim, holdingten daha önce belirlenen 6 milyon TL.’lik bütçenin artmasını istedi.
Başkan Mutlu Altuğ, futbolda da transfer yasaklısı olan yeşil kırmızılılar, eski futbolcuların alacaklarını yapılandırmak için gerçekleşen görüşmelerle ilgili sunum yaptı. Haziran ayı içinde futbol takımının geçen sezondan kalan alacakları için karşılıksız 1 milyon TL vererek kadronun dağılmasına engel olan kulübün en büyük mali destekçisi Yaşar Holding, yönetimin taleplerinin değerlendirileceğini açıkladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Taksi-dolmuş esnafı Başkan Kocaoğlu'nu ziyaret etti
Sonraki Haber Hurma da olmadı, Karaman da...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?