ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Yaşam Derneği'nin Atatürk sevgisi

Karşıyaka Yaşam Derneği'nin Atatürk sevgisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Yaşam Derneği'nin Atatürk sevgisi

Karşıyaka’da yaklaşık 3 ay önce resmileşerek çalışmalara başlayan Karşıyaka Yaşam Derneği, üyelerden gelen talepler üzerine Anıtkabir’e gezi düzenledi.

Sosyal medyada “Karşıyaka Live” grubu olarak örgütlenen, daha sonra da dernek kuruluşlarını tamamlayan üyeler, Türk Bayrakları ile Anıtkabir’i ziyaret edip saygı duruşunda bulundu. Ankara’da tarihi yerleri de gezme imkanı bulan dernek üyeleri,  Atatürk ilkelerine her zaman sahip çıkacaklarını söyledi.

Karşıyaka’da kurulan derneğin Ankara ve Eskişehir’de de örgütlendiğini belirten Dernek Başkanı Vedat İncel “  Üyelerimize öncelikli olarak görmek istedikleri yerleri sorduk En büyük talep Anıtkabir oldu. Üyelerimizle ellerimizdeki bayraklarla Anıtkabir ziyareti yaptık. Buradaki müzelere zaman ayırarak Atatürk’le ilgili belgeleri gördük, bilgilerimizi pekiştirdik. İçimizdeki Atatürk sevgisi daha da arttı”. Dedi.

Gezide Ankara’ya ulaştıklarında kendilerini burada yaşayan Karşıyakalıların kendilerini karşılayıp rehberlik ettiğini belirten Vedat İncel” Dönüş yolunda da bir günümüzü Eskişehir’e ayırdık. Eskişehir’deki Karşıyakalılar yine bizi karşılayıp rehberlik ettik. Karşıyakalıların bu dayanışması ülkemizin her köşesini sarmış. Gezimize katılamayanların istekleri var, yakın zamanda aynı geziyi farklı kişilerle tekrarlamak istiyoruz” dedi.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya kışın ilk karı yağdı...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Basketbol Takımının eşleri çikolata kursunda...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?