ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka yasağı yine kaldırmaya çalışacak

Karşıyaka yasağı yine kaldırmaya çalışacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka yasağı yine kaldırmaya çalışacak

Yeni sezon öncesi iç transfere başlayan Karşıyaka, dış transfer için yine yasağı kaldırma yoluna gidecek.

Geçen sezon başında borçlu olduğu 96 eski futbolcu, teknik adam ve çalışanını ikna edip muvafakatname imzası alarak 5 yıl süren transfer yasağını geçici olarak kaldıran, devre arasında da yine aynı yöntemle takviye yapan Kaf-Kaf, yaz döneminde tekrar yasağı kaldırmakla uğraşacak.

Futbol Federasyonu kanalıyla kesinleşen borcunun olduğu birçok eski futbolcusunun alacağını paralarının yüzde 50'sini ödeme karşılığında kapatan Karşıyaka'nın yasak kapsamındaki borcunun azaldığı öğrenildi. Yeşil-kırmızılılar, yeni sezon öncesi transfer yasağını bu kez tamamen kaldırıp kulübün önünü açmak için görüşmeler yapacak. Karşıyaka Teknik Direktörü Erman Güraçar, yönetimden defans, orta saha ve özellikle forvete direkt oynayacak nokta takviyeler istiyor.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Demirköprü Mahallesi birleşti, Ahmet'e kök hücre arıyor...
Sonraki Haber Ahmet Şerif İzgören’e Karşıyaka'da yoğun ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?