ANA SAYFA > GÜNDEM > Ahmet Şerif İzgören’e Karşıyaka'da yoğun ilgi

Ahmet Şerif İzgören’e Karşıyaka'da yoğun ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ahmet Şerif İzgören’e Karşıyaka'da yoğun ilgi

Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz Şubat ayında ‘Toplumsal Düşünce Günleri’ne konuk olan ve ‘Hayata Değer Katmak’ başlıklı sunumuyla büyük ilgi gören Ahmet Şerif İzgören’i bir kez daha vatandaşlarla buluşturdu.

Toplumsal gelişim alanında çok sayıda kitabı bulunan, aynı alanda verdiği eğitimler, seminerler ve çok yönlü kişiliği ile toplumsal hayata katkı sunan Karşıyakalı girişimci ve yazar İzgören’in Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde verdiği ücretsiz seminer yine yoğun ilgiyle karşılandı. 

Yaklaşık bin kişilik salonu tamamen dolduran vatandaşlar; Ahmet Şerif İzgören’in yaşama dair sohbetini, toplumsal gelişime yönelik farklı bakış açılarını keyifle dinledi. Sık sık alkış ve kahkaha seslerinin yankılandığı etkinliğin sonunda Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Belma İnam, İzgören’e çiçek vererek teşekkür etti.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka yasağı yine kaldırmaya çalışacak
Sonraki Haber Mera İzmir ile üreticiye 6 milyon lira destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?