ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Yamanlar Koleji, 2 branşta daha şampiyonluk aldı

Karşıyaka Yamanlar Koleji, 2 branşta daha şampiyonluk aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Yamanlar Koleji, 2 branşta daha şampiyonluk aldı

Karşıyaka Özel Yamanlar Orta Okulu Okullar Küçük Kızlar Badminton ve Minik Erkekler Cimnastik İl Birinciliğinde Şampiyon Oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası küçük kızlar Badminton ve minik erkekler Cimnastik İl Birinciliklerinde Karşıyaka Özel Yamanlar Orta Okulu Şampiyon Oldu.
Karşıyaka Özel Yamanlar Orta Okulu Karaman’da yapılacak Küçükler Badminton Türkiye Şampiyonası ve Bolu’da yapılacak Minikler Cimnastik Türkiye Şampiyonasında İzmir’i temsil edecek.
Spor ve bilimsel yarışmalarda elde ettiği başarılar ile adından söz ettiren Karşıyaka Özel Yamanlar Orta Okulu müdürü Muhammet Ali Toksoy “Bu yıl daha önce küçükler kategorisinde Basketbol, Voleybol, Satranç ve Tenis’te Türkiye Şampiyonası Finallerine katılma hakkı kazanmıştık. Bunlara Badminton ve Cimnastiği de eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün branşlarda hedefimiz Türkiye Şampiyonluğunu İzmir’e taşımak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aranan 1000 Karşıyakalı 34'de kaldı...
Sonraki Haber İzmir Orman Bölge Müdürü: Karşıyaka'yı seviyorum...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?