ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > Karşıyaka Yamanlar, Bilgisayar Olimpiyatları'nda madalyaları topladı

Karşıyaka Yamanlar, Bilgisayar Olimpiyatları'nda madalyaları topladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Yamanlar, Bilgisayar Olimpiyatları'nda madalyaları topladı

İzmir Üniversitesi Bilgisayar Olimpiyatında Karşıyaka Özel Yamanlar Koleji öğrencileri dağıtılan 3 Altın madalyanın tamamını kazandı.

İzmir Üniversitesi tarafından merhum eğitimci Neclet Doğanata anısına düzenlenen Bilgisayar Olimpiyatı Egenin seçkin okullarının katılımı ile gerçekleştirildi. 10 sorunun sorulduğu Olimpiyatta öğrencilere 5 saat süre verildi. Olimpiyatta başarılı olan öğrencilere toplam 3 altın, 6 gümüş ve 9 bronz madalya verildi.
Yamanlar Koleji öğrencileri Kayacan Vesek, Burak Çetin, M. Akif Atıcı altın madalya, Yusuf Miraç Uyar bronz madalya kazandı. Yamanlar Koleji öğrencileri 3 altın ve 1 bronz madalyayı kazanarak, Olimpiyatta dağıtılan Altın madalyaların tümünü kazanmış oldu.  
Başarılı öğrencilere madalyalarını İzmir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Rıza Doğanata ve Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş takdim etti.
Karşıyaka Özel Yamanlar Koleji müdürü Şakir Ural “Okulumuz bugüne kadar Uluslararası Bilim Olimpiyatlarında ülkemizin kazandığı 433 madalyanın, 147’sini kazandıran okuldur. Bu yarışmada da elde ettikleri başarı bizleri mutlu etti.” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor İstanbul'da lideri yendi...
Sonraki Haber Tuyuran: Zemin kötüydü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?