ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Yalı Lions Kulübü'nden cezaevine kitap bağışı

Karşıyaka Yalı Lions Kulübü'nden cezaevine kitap bağışı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Yalı Lions Kulübü'nden cezaevine kitap bağışı

“Hizmet ediyoruz” ilkesiyle farklı alanlarda sosyal projeler hayata geçiren Karşıyaka Yalı Lions Kulübü, bir yıl içinde dördüncü kampanya ile yine cezaevine kitap gönderdi. Burhaniye, Torbalı ve Aliağ’dan sonra Menemen Cezaevi’ndeki kütüphaneye koli koli kitap gönderen kulüp, talep oldukça kampanyayı sürdüreceklerini söyledi.

Uluslararası Lions kulüplerinin kuruluşunun 100. Yılını kutladıklarını belirten Karşıyaka Yalı Lions Kulübü Başkanı A. Kadir Alkışel “  Cezaevlerinin kültürel zenginliğine katkı koymak istedik. Geçtiğimiz yıl ilk Burhaniye Cezaevi’ne gönderdiğimiz kitap kampanyasından sonra bizden yeni talepler geldi. Arkadaşlarımızla birlik olup cezaevleri için kitap toplama kampanyamızı sürdürme kararı aldık. Biriktirdiğimiz kitapları da sürekli farklı cezaevlerine gönderiyoruz. Bir yıl içinde yaklaşık beş bin kitap biriktirip cezaevlerine gönderdik.” Dedi.  Hedeflerinde Şakran’daki Kadın Cezaevi olduğunu belirten Başkan Alkışel “Bir toplumun aydınlanması eğitimle, kültürle mümkündür. Cezaevlerinde kalanların okuyabileceği, eğitimlerine, dünyaya bakışlarına farkındalık katacak her türlü kitap toplamayı sürdürüyoruz. Katkı koymak isteyenler  kyakayalilions@gmail.com adresinden  iletişime geçebilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kanser hastası kadınlar için umut ışığı
Sonraki Haber CHP'li Bakan tüm milletvekillerini İzmir'e davet etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?