ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Yalı Lions Kulübü'nden ''Can Suyu'' Projesi

Karşıyaka Yalı Lions Kulübü'nden ''Can Suyu'' Projesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Yalı Lions Kulübü'nden ''Can Suyu'' Projesi

Sıcaklığı 40 derecelerin üzerine çıktığı günümüzde en büyük sıkıntıyı yaşayan canlılardan olan sokak hayvanları için Karşıyaka Yalı Lions Kulübü örnek bir çalışmaya imza attı.

Sıcaklığı 40 derecelerin üzerine çıktığı günümüzde en büyük sıkıntıyı yaşayan canlılardan olan sokak hayvanları için Karşıyaka Yalı Lions Kulübü örnek bir çalışmaya imza attı. Anaokulu öğrencileri ile birlikte su kapları hazırlayan lionlar,  sokak kedilerinin susuzluğuna çare oldular.

Karşıyaka Yalı Lions Kulübü’nde 2017-2018 dönem başkanlığına seçilen Hakan Akyıldız, ilk etkinlik olarak sokak hayvanlarına “Can suyu” projesini hayata geçirdi.   Lionlar, Bostanlı Sevgi Dünyası Anaokulu öğrencileri ile birlikte öncelikle su kapları hazırladı.  Park içinde kurulan masalarda çocuklar kendi hayal dünyasını su kaplarına yansıtan süslemeler yaptı. Çalışma sırasında minik öğrencilere sokak hem sokak hayvanları hem de çevre konusunda bilgiler verilerek yapılan çalışmanın önemi anlatıldı. Rengarenk süslemelerle güzelleşen kaplar daha sonra  parklardaki ağaç altlarına ve sokak başlarında uygun olan yerlere bırakılarak içleri su dolduruldu.

“Omuz omuza hizmet ediyoruz” anlayışıyla karşılıksız hizmet ürettiklerini belirten Karşıyaka Yalı Lions Kulübü Başkanı Hakan Akyıldız “ Bütün hizmetlerimizi çevremizdeki dostlarımızla omuz omuza vererek üretiyoruz. Yaz sıcaklarında ilk aklımıza gelen sokak hayvanlarımız için can suyu projemizi hayata geçirdik. Sevgi Dünyası Anaokulu öğrencileri projemizde bizlerle birlikte oldu. Hem öğrencilerimize hem de yöneticilerine gönülden teşekkür ediyoruz. Uygulamamızı yaz boyunca sürdürecek, çevre için  karşılıksız hizmetler üreteceğiz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka voleybolda tüm kadroyu korudu
Sonraki Haber Sörf rüzgarı Seferihisar’da esti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?