ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > KARŞIYAKA YALI LİONS KULÜBÜNDE BAŞKAN DEĞİŞTİ

KARŞIYAKA YALI LİONS KULÜBÜNDE BAŞKAN DEĞİŞTİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA YALI LİONS KULÜBÜNDE BAŞKAN DEĞİŞTİ

Karşıyaka Yalı Lions Kulübü Başkanı Güliz Eğrihancı törenle görevini ressam, şair Elvin Öztürk’e devretti. Kurucu başkan Sedat Sözer için de kutlama yapıldı.

Karşıyaka Yalı Lions Kulübü Başkanı Güliz Eğrihancı törenle görevini  ressam, şair Elvin Öztürk’e devretti. 118 R geçmiş dönem Genel Yönetmenlerinden Nasuhi Öndersev’in yönettiği törende kulübün yeni üyeleri göreve başladı.  Lions kulüplerin simgesi çekici yeni başkan Öztürk’e veren Karşıyaka Life Dergisi sahibi Güliz Eğrihancı, hazırlanacak projelerde görev almayı ve destek vermeyi sürdüreceğini söyledi.
Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi içindeki Locca Restoran’ın havuz başında düzenlenen törende kulübün kurucu Başkanı Sedat Sözer için de “Onurlandırma töreni” gerçekleştirildi. Törende kulübün kuruluş aşamaları anlatılarak birliktelik sağlanmasıyla  önemli hizmetlerin gerçekleştirildiği kaydedildi.
Yıllardır lions camiası içinde olduğunu belirten 2014-2015 dönem başkanı Elvin Öztürk, hizmet bayrağını daha da yukarılara taşıyabilmek için mücadele edeceğini belirterek “ Kültürde, sanatta, sağlıkta birçok hizmetler gerçekleştireceğiz. Geçmişteki birlikteliğin daha da artarak çoğalması için çalışacağım” dedi. Törenden sonra ise tüm üyeler müzikle birlikte coşarak yorgunluk attı. Gece sonunda ise üzerinde kulübün logosu bulunan pasta törenle kesilerek kutlama yapıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TMSF, BASMANE ÇUKURUNU SATIŞA ÇIKARDI
Sonraki Haber 2014 YILININ ALTIN ADAMI VE KURULUŞU ÖDÜLÜNÜ ALDI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?