ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka voleyboluna Tren desteği...

Karşıyaka voleyboluna Tren desteği...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka voleyboluna Tren desteği...

Voleybol Bayanlar 1.Ligi’nde tamamı altyapıdan oluşan kızlarıyla müthiş bir sezon geçiren Karşıyaka’ya bir destek te Tren Bostanlı Restobar’dan geldi.

Bostanlı İskelesi’nin üstünde bulunan Tren Restobar’da (eski Altınbalık) düzenlenen imza törenine Tren Restobar ortaklarından Kemal Ekmekçi, Karşıyaka Voleybol Genel Menajeri Halis Özlütürk ve voleybol A takımının tamamı katıldı.
İmza töreninde konuşan Tren Restobar ortaklarından Kemal Ekmekçi Karşıyaka Spor Kulübü’ne destek olmaktan çok mutlu olduklarını ifade ederken ‘‘ Çok genç bir ekiple inanılmaz işlere imza atıyorlar. Bizde Tren ailesi olarak Karşıyaka’nın içinden çıkan kızlarımızın bu başarısına sessiz kalamazdık ve sonuna kadar arkalarında olacağız. Aynı zamanda Bir Parke de Sen Koy Kampanyası’na destek vermek için çalışmalara başladık’’ dedi.
Karşıyaka Voleybol Genel Menajeri Halis Özlütürk ise voleybol şube yönetimi adına Tren’e teşekkürlerini dile getirirken sözlerine şöyle devam etti: ‘’Bu duyarlı davranış karşısında çok mutlu olduk. Kızlarımızın kararlı gidişatı ve sonucunda gelen başarılar ile desteklerin artarak devam edeceğine inancımız tam. Önümüzde zorlu bir yol var ve biz hedefimize adım adım ilerleyeceğimizden eminiz.’’

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Parti İzmir’de Seçim Koordinasyon Merkezi’nin başkanı Tosun oldu
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?