ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Voleyboldan vefa örneği...

Karşıyaka Voleyboldan vefa örneği...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Voleyboldan vefa örneği...

Karşıyaka Voleybol A Takımı bu akşam Dr.Tibet Kızılcan Voleybol Salonu'nda yaptığı antrenmanla 23 sene önce kaybettikleri eski şube başkanları Dr.Tibet Kızılcan'ı andı.

Karşıyaka voleyboluna çok şeyler katarak bugünlerin temelini atan ve çok erken kaybettikleri Dr. Tibet Kızılcan'ın en büyük hayallerinden birisinin kendi salonlarının olmasını söyleyen Karşıyaka Spor Kulübü As Başkanı ve Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven ''Biz de yaptığımız salona eski başkanımızın adını vermiştik. Bu akşam antrenmanımızı burada yaparak kendisini anmak istedik. Altyapıdan yetişmiş sporcularımızla A Takım antrenmanımızı unutulmaz başkanımızın adını verdiğimiz salonda yapmak bizi hem duygulandırdı hem de gururlandırdı'' dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf maç sonu çekilir!
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Bolgona engelini aştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?