ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka voleybolda 3 oyuncu kadro dışı

Karşıyaka voleybolda 3 oyuncu kadro dışı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka voleybolda 3 oyuncu kadro dışı

Karşıyaka Voleybol Şubesi Bayan A Takımında 3 as oyuncusunu kadro dışı bıraktı.

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şube Yönetimi A Takım Başantrenörü Tamer Çamlıbel’in raporu doğrultusunda Simay Akdağ, Begüm Hepkaptan ve Elif Öner sezon sonuna kadar kadro dışı bıraktı.
3 oyuncunun sezon sonuna kadar başka takımlara kiralanması da gündemde. Karşıyaka Voleybol Şubesi'nin bu konudaki açıklaması şöyle:

Açıklama
A Takım Başantrenörümüz Tamer Çamlıbel’in raporu doğrultusunda A Takım oyuncularımızdan Simay Akdağ, Begüm Hepkaptan ve Elif Öner sezon sonuna kadar yönetim kurulumuzun kararı ile kadro dışı bırakılmışlardır.
Bu süreçte oyuncularımızın maç tecrübelerini kaybetmemeleri adına sezon sonuna kadar başka takımlara kiralama opsiyonumuzu kullanabiliriz.
Sezon sonuna kadar aramızdan ayrılan oyuncularımızın yerine altyapımızdan genç değerlerimizi A takım bünyemize katarak mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Kiralama sürecini izleyen zaman diliminde ve sezon içinde oynanacak maçlarda oyuncularımızın her türlü detayının takipçisi olacağımızı kamuoyunun ve Karşıyaka camiasının bilgisine sunarız.
Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şube Yönetimi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Büyükkarcı: Biliyoruz ki bu yolun sonu aydınlık
Sonraki Haber İzmir’de şiddetli yağış ve fırtına raporu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?