ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Voleybol altyapısına bir tecrübeli isim daha...

Karşıyaka Voleybol altyapısına bir tecrübeli isim daha...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Voleybol altyapısına bir tecrübeli isim daha...

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şube yönetimi, bayan voleybolunun tecrübeli isimlerinden; yeşil kırmızılı ekibin eski kaptanlarından Sevinç Dalgıç Narin'i altyapının bünyesine kattı.

Eczacıbaşı, TED Ankara Kolejliler, Ankara Gazi Üniversitesi, Ankaragücü, Dicle Üniversitesi, Işıkkent formalarını terlettikten sonra aktif sporculuk yaşamına yeşil kırmızılı ekibin kaptanı olarak nokta koyan Sevinç Dalgıç Narin; bundan böyle Karşıyaka voleyboluna yeni yetenekler kazandırmak için mücadele edecek.

Voleybol Şube Yöneticisi Anıl Ümit, göreve geldikleri günden beri öncelikle altyapıda organize olduklarını belirtirken, "Karşıyaka forması giymiş tecrübeli isimleri bünyemize katmaya devam ediyoruz. Sevinç'in gerek voleybol bilgisi, gerekse Karşıyakalılık bilinci ve tecrübesiyle bize çok şey katacağından şüphemiz yok. Karşıyaka voleybol altyapısı emin ellerde" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir'den ''temiz körfez'' için büyük adım
Sonraki Haber Can Yücel, Karşıyaka'da şiirleriyle anılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?