ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka ve Hamm iş birliği yapacak

Karşıyaka ve Hamm iş birliği yapacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ve Hamm iş birliği yapacak

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Almanya’nın Hamm Belediyesi’nden kente gelen heyeti ağırladı. Hamm Belediyesi Sağlık, Gençlik ve Sosyal İşler Daire Başkanı Theedor Hesse, Uluslararası Sosyal İşler Proje Koordinatörü Sema Ataklı ve Yaşlanma Proje Koordinatörü Petra Rose’un katıldığı ziyarette, ikili ilişkilerin güçlendirilmesi kararlaştırıldı.

Hamm Belediyesi ile ortak projeler üretmeyi hedeflediklerini aktaran Başkan Cemil Tugay “Başta sağlık turizmi olmak üzere; sağlık, gençlik ve çevre alanlarında iş birliği yapmak istiyoruz. Ayrıca her iki belediyenin de var olan projelerini birbirleriyle paylaşması ve başarılı uygulamaların örnek alınması konusunda görüş birliğine vardık. Birlikte hem güzel çalışmalar yapacağımıza hem de iki ülke arasındaki dostluk bağlarını güçlendireceğimize inanıyor, nazik ziyaretleri için Hamm Belediyesi heyetine teşekkür ediyorum” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Lionlar ''Dünya Lions Günü''nü çevre etkinliği ile kutladı
Sonraki Haber Nutuk’un ışığı engel tanımadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?