ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka ve Göztepe dostluk için mücadele etti

Karşıyaka ve Göztepe dostluk için mücadele etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ve Göztepe dostluk için mücadele etti

Karşıyaka ve Göztepe U11 takımları, SosyalBen Derneği’nin öncülüğünde Dünya Gönüllüler Günü sebebiyle bir dostluk maçı yaptılar.

Göztepe Gürsel Aksel tesislerinde bir araya gelen minikler organizasyonun başında 8’er kişilik takımlar halinde 10 dakikalık bir gösteri maçı gerçekleştirdiler. Gösteri maçında takımlar Karşıyaka’dan 4 Göztepe’den 4 oyuncu olacak şekilde iki kulüp altyapısından çocukların karma olarak bir araya getirilmesiyle oluştu. Ezeli rakip olan iki kulübün altyapısından çocuklar, büyüklerine ders verircesine centilmenlik içerisinde mücadele etti.

Gösteri karşılaşmasının ardından Karşıyaka ve Göztepe’li çocuklar, bu sefer kendi kulüplerinin formaları altında birbirlerine karşı mücadele etti. 25’er dakikadan iki devre şeklinde oynanan karşılaşmanın sonucunda kazanan 6-0’lık skorla ev sahibi takım Göztepe oldu.

Bir saatten fazla centilmence ter döken çocuklar, daha sonra kendilerine ikram edilen keklerden yeyip hep birlikte dostluk pozları verdiler.

 

Salahattin Oytun İdel/Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka PFDK'ya sevk edidi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Gelişim, Samsun'da farklı mağlup

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?