ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Vatan Partisi ve bağımsız aday 1912 Derneği'ni ziyaret etti

Karşıyaka Vatan Partisi ve bağımsız aday 1912 Derneği'ni ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Vatan Partisi ve bağımsız aday 1912 Derneği'ni ziyaret etti

Karşıyaka Belediye Başkanlığı'na bağımsız olarak aday olan Hüsnü Aşıkoğlu ile Vatan Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cem Zeren 1912 Karşıyaka Derneği'ni ziyaret etti.

Karşıyaka 1912 Derneği başkanı Ekber Göçer ve yönetim kurulu üyeleriyle görüş alış verişinde bulunan Karşıyaka Belediye Başkanlığına bağımsız olarak aday olan Hüsnü Aşıkoğlu ile Vatan Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cem Zeren projelerini aktardılar. 

Bağımsız aday Hüsnü Aşıkoğlu, "Karşıyaka 1912 Derneği başkan ve yöneticileriyle Karşıyakamızın güncel sorunları üzerinde istişare yaparak çözüm odaklı projelerimizden bahsettik. Kendisine ve tüm Karşıyaka 1912 yönetim kuruluna bizi ağırladıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Hepbirlikte daha nice güzel projelere imza atmamız dileğiyle" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Argun Akmoral anıldı...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Kosova'da son bölümde kaybetti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?