ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Vapur İskelesi önünde 3 bin adet fidan dağıtıldı

Karşıyaka Vapur İskelesi önünde 3 bin adet fidan dağıtıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Vapur İskelesi önünde 3 bin adet fidan dağıtıldı

21 Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası Etkinlikleri kapsamında İzmir Orman Bölge Müdürlüğünce Karşıyaka Vapur İskelesi önünde vatandaşlara defne, fıstıkçamı ve zakkum fidanlarından oluşan 3 bin adet fidan ücretsiz olarak dağıtıldı.

İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Halkla İlişkiler Şube Müdürü Tacettin Coşkun, Ağaçlandırma Şube Müdürü İlker Özdemir ve İzmir Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan vatandaşlara ücretsiz fidanların yanı sıra orman ve ağaç konulu eğitici ve bilinçlendirici dergi, afiş ve broşürler de dağıttı.

Karşıyakalıların yoğun ilgi gösterdiği fidanların yarım saatte tükendiği etkinlikte açıklamada bulunan İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında İzmir'in dört bir yanında vatandaşlara ücretsiz dağıtılmak üzere yaklaşık 10 bin adet fidan ayırdıklarını fidan ve ağaç konusunda bilinçli ve hassas olan İzmirlilerin bu fidanları dikmek için yer  isterlerse onlara alan da göstereceklerini söyledi.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aziz Kocaoğlu: ''Bülent Delican’dan özür bekliyoruz''
Sonraki Haber ''Bağışlanan her kan, kurtarılan üç hayat''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?