ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Ülkü Ocakları bilgi yarışması düzenledi

Karşıyaka Ülkü Ocakları bilgi yarışması düzenledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Ülkü Ocakları bilgi yarışması düzenledi

Karşıyaka Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren okul öğrencilerine hediyeler dağıtıldı.

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı’nın çiçeği burnunda başkanı F. Ufuk Öztürk’ün de izleyiciler arasında bulunduğu  yarışmada 10 lisenin öğrencileri dereceye girmek için ter döktü.
Bilgi yarışmasında okullarını temsil eden gençlerin geleceğin teminatı olduğunu açıklayan Öztürk, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize güveniyorum. Ailelerine de teşekkür ediyorum. Çünkü bilinçli, eğitime, bilime, vatana, bayrağa ve millete önem veren bir gençlikle karşı karşıyayız. Bu gençlik toplumda yaşanan bozulmadan etkilenmemişler. Bu yüzden gelecekten ümitliyim” şeklinde konuştu.
Ülkü Ocakları Karşıyaka Başkanı Halit Kılıç ise yaptığı konuşmada bilim ve eğitimin önemine değinerek yarışmaya katılan liseli gençlere teşekkür etti.
Yarışmada birinciliği İzmir Anadolu Lisesi, ikinciliği Karşıyaka Anadolu Lisesi üçüncülüğü ise Behçet Uz lisesinden katılan öğrenciler aldı.
Dereceye giren öğrencilere tablet, kitap, kalem ve flash bellek hediye olarak verilirken tüm katılanlara ise flash bellek verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Okulda gazete okuma olayını haber yapan muhabirlere beraat
Sonraki Haber Delican, ilçe turlarını tamamladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?