ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka transferde hız kesmiyor

Karşıyaka transferde hız kesmiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka transferde hız kesmiyor

Transfer yasağını kaldırır kaldırmaz prensipte anlaştığı oyunculara imzaları attırarak kadrosunu oluşturmayı planlayan Karşıyaka’da, transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

İç transferde Mustafa Aşan ve Mahmut Temür’le yeniden anlaşmaya varan, dış transferde ise Ahmet Şahbaz ve Abdullah Çoban’la prensip anlaşmasına varan Karşıyaka, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Kadrodaki genç oyuncuların yanına tecrübeli ve dinamik oyuncular transfer ederek mücadeleci bir kadro oluşturmayı planlayan yeşil kırmızılılarda ilk hedef, geçtiğimiz sezon da kulübün formasını giyen Şahin Aygüneş ve Abdülhamit Yıldız. Pazartesi günü İzmir’e gelecek Abdülhamit’le anlaşma ihtimalinin yüksek olduğu, Şahin Aygüneş’in ise Antalyaspor’la olan sorunlarını çözerek Karşıyaka’ya imza atabileceği öğrenildi. Karşıyaka’nın ayrıca yine geçtiğimiz sezon yeşil kırmızılı formayı giyen İbrahim Kaş’ı da istediği fakat bu oyuncuyla maddi konularda bazı pürüzler yaşandığı bildirildi.

Gençler Süper Lig ve yurtdışından

En az 3 sezon boyunca yeşil kırmızılı formayı terletecek bir kadro oluşturmayı planlayan yönetim, tecrübeli oyuncuların yanına genç oyuncularla da takviye yapmayı planlıyor. Bu konuda çözüm ise Süper Lig ve yurtdışında altyapı eğitim almış gençlerde bulundu. Bursaspor altyapısında forma giyen 20 yaşındaki santrafor Enes Ata’yı kiralık olarak takıma katmayı planlayan yeşil kırmızılılar, Gençlerbirliği’nden de ismi açıklanmayan bir oyuncuyu da kiralamak istiyor. Karşıyaka ayrıca yine isimleri sır gibi saklanan, Alman devi Bayern Münich’in altyapısında forma giymiş iki gurbetçi oyuncuyla da ilgileniyor.

Karşıyaka’nın bir hafta içerisinde anlaştığı tüm oyuncularla prensip anlaşması imzalaması ve ikinci kamp döneminde transfer yasağını kaldırarak tam kadro olarak çalışmalara başlaması bekleniyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Can Altıntığ ile yollarını ayırdı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Brown'ı resmen açıkladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?