ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka transfer yasağını kaldırmak için bire bir görüşecek

Karşıyaka transfer yasağını kaldırmak için bire bir görüşecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka transfer yasağını kaldırmak için bire bir görüşecek

4 Sezondur süren transfer yasağını kaldırmak için kulübün borçlu olduğu 112 ismin çoğundan tek dönemliğine muvafakatname alan Karşıyaka, ara transferde son 5 güne girilirken henüz imza vermeyen isimleri iknaya çalışıyor.

Kulüpte eski teknik adamlardan Sait Karafırtınalar ve Halim Okta'nın yanı sıra eski futbolcular Osman Fırat, Emre Toraman, Tonia Tisdell, Behram Zülaloğlu, Özgür Volkan Yıldırım, eski çalışanlar Mustafa Sabri Odabaşı, Şahin Şekerci, Ercan Yıldız, İbrahim Yıldız gibi isimler alacakları konusunda imza vermeye yanaşmazken, yönetimin İstanbul'da bulunan Okta ve ekibiyle özel görüşme yapacağı öğrenildi. Kimseden alacağında indirim yapmasını beklemediklerini, yalnız tek seferliğine alacaklarından feragat istediklerini belirten yeşil-kırmızılılar, 108 yıllık kulübün içinde bulunduğu durumda anlayış talep ediyor. Karşıyaka, transferin açılması durumunda kadrosuna katmayı planladığı futbolcularla da şimdiden temas halinde.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcıları İzmir’den seslendi
Sonraki Haber Voleybol maçına 250 Göztepeli...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?