ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka transfer yasağını kaldıramadı, lisanslar çıkmadı!

Karşıyaka transfer yasağını kaldıramadı, lisanslar çıkmadı!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka transfer yasağını kaldıramadı, lisanslar çıkmadı!

PTT 1. Lig'de ikinci yarının ilk maçında yarın evinde Adana Demirspor'la karşılaşacak Karşıyaka, eski futbolcu ve teknik adamlara olan borçlardan kaynaklanan transfer yasağını kaldıramadığı için ara transferde anlaştığı futbolculara lisans çıkaramadı.

Devre arasında 11 oyuncuyla yollarını ayırıp, 9 yeni isimle el sıkışan Karşıyaka, yasağı aşamadığı için yarın sahaya altyapı ağırlıklı bir kadroyla çıkacak. Başta eski teknik direktörlerden Cihat Arslan olmak üzere Ayhan Akman ve eski futbolculardan Okan Öztürk ile Murat Ocak'a olan toplam 945 bin TL'lik borcu yatıramadı.
Transfer yasağını önümüzdeki hafta kaldırıp yenilere lisans çıkaracaklarını belirten Futbol Şube Yöneticisi Korhan Yetiş, "Son dakikaya kadar uğraştık ancak sonuç alamadık. Kupadaki Galatasaray maçlarında oynayan futbolcularımızla mücadele edeceğiz. Yeni transferler gelecek hafta Şanlıurfaspor deplasmanında forma giyecek. Bu ilk kez başımıza gelmiyor. Bu takıma güveniyoruz" dedi.
Mustafa Aşan, Kvesic, Youssef, Efe Halil Özarslan, Ömer Kandemir, Şahin Aygüneş, Can Erdem, İbrahim Kaş ve Kovalchuk'la anlaşan Karşıyaka'da Amisulashvili, Fall, Deniz, Engin, Serkan, Duric, Aghayev, Mehmet Akgün, Mehmet Eren, İbricic ve Tugay'la yollar ayrılmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 4 Karşıyaka, 6 Galatasaray taraftarına işlem yapıldı...
Sonraki Haber Savaş Özerdem anıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?