ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Tramvayı’nda son rötuşlar

Karşıyaka Tramvayı’nda son rötuşlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tramvayı’nda son rötuşlar

İzmir Büyükşehir Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte Karşıyaka ve Konak tramvay çalışmalarını hızlandırdı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına yeni bir soluk kazandıracak önemli projeleri arasında yer alan Konak ve Karşıyaka tramvayları yapımı hızla sürüyor. Mavişehir –Bostanlı arası test sürüşleri devam ederken, Konak hattında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Tramvay güzergahında, Hasan Ali Yücel Bulvarı’nın Ahmed Adnan Saygun Parkı (kara tarafı) önünden geçen tek hat tramvayın deniz tarafına bağlantısında, orta refüje kadar olan 1. kısmın imalatlarına 21 Ocak’tan itibaren başlandı. 15 gün sürecek çalışmalar kapsamında Hasan Ali Yücel Bulvarı’nın Cemal Gürsel Caddesi girişinden sonra yol gövdesi deplase edilerek geçici trafik düzenlemesi yapıldı. Kara tarafından orta refüje kadar olan 1. kısmın imalatları tamamlandı. 1 Şubat Çarşamba günü ikinci kısım imalatlarına başlanacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme’de yelkenciler ödüllerini aldı
Sonraki Haber Altar Toker: Sorunların kökünü kazıyacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?