ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Tramvayı Nisan'da yolcu taşımaya başlayacak...

Karşıyaka Tramvayı Nisan'da yolcu taşımaya başlayacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tramvayı Nisan'da yolcu taşımaya başlayacak...

izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yapımı süren tramvay çalışmalarını, hattı denetledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sabah mesaisine hat imalatlarının tamamına yakınının bittiği 9 kilometrelik Karşıyaka Tramvayı'nı inceleyerek başladı. Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili bürokratlarıyla birlikte Ataşehir'deki ilk istasyondan tramvayla yola çıkan Başkan Kocaoğlu, Bostanlı'dan itibaren Alabey'e kadar olan bölümü yürüyerek inceledi. Son aşamaya gelinen Bostanlı Köprüsü'ndeki çalışma hakkında bilgi alan Başkan Aziz Kocaoğlu, yol boyunca vatandaşlarla da sohbet etti.
Yüklenici firmanın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi'nin  farklı birimlerinin de sorumlulukları kapsamındaki işleri hızlı bir tempoyla sürdürmesinin memnuniyet verici olduğunu belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, “Nisan ayından itibaren Karşıyakalılar tramvayla yolculuk yapmaya başlayacak. Tramvay, toplu ulaşıma konfor, trafiğe de rahatlık getirecek. Geçtiği güzergaha görsel güzellik katacak, Karşıyaka'nın marka değerini artıracak” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka afetlere hazır
Sonraki Haber 2. İDA Dans Sporları Kupası Karşıyaka'da sahibini buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?