ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka Tramvayı için trafik düzenlemesi…

Karşıyaka Tramvayı için trafik düzenlemesi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tramvayı için trafik düzenlemesi…

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’daki tramvay çalışmaları sebebiyle Cahar Dudayev Bulvarı’nın Atakent Kavşağı (2038 Sokak kesişimi) ile Selçuk Yaşar Sokak arasında kalan kısmında, iki etaplı geçici trafik düzenlemesi yapacak. 20 günlük ilk geçici düzenleme, önümüzdeki pazartesi başlıyor.

Şehir içi ulaşımına yeni bir ivme kazandıracak yatırımlardan biri olan Karşıyaka Tramvayı yapım çalışmaları sebebiyle 11 Ocak 2016 Pazartesi gününden itibaren ilk geçici trafik düzenlemesine yapılacak. Bu kapsamda, daha önce Çiğli yönünden gelerek Atakent Kavşağı üzerinden Karşıyaka yönüne giden arabalar, Hasan Âli Yücel Bulvarı’nı kullanacak. Bu bölümdeki çalışmalar 20 günde tamamlanacak, daha sonra eski trafik düzenine dönülecek. Birinci etap çalışmalarının ardından geçilecek ikinci etap kapsamında ise Cahar Dudayev Bulvarı’nın tramvay çalışması yapılacak bölümü olan Atakent Kavşağı’ndan Selçuk Yaşar Kavşağı’na geliş yönü trafiğe kapatılacak. Çalışmalar süresince güzergah olarak, 2038 Sokak ve Hasan Âli Yücel Bulvarı kullanılacak. Bu çalışmalar da 20 günde tamamlanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hüner: 10 Ocak'ı işsiz gazeteciler günü olarak kutlayacağız
Sonraki Haber Galatasaray-Karşıyaka maçı öncesi olaylar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?